‘Ajde malo da se pljujemo…

Imam neodoljivu želju da vam nešto pišem. Šta i kako nemam pojma?

Postali su mi dosadni moji postovi, koji su drugima možda još odavno dosadili, ali verovatno mi sujeta nije dozvoljavala da tako nešto priznam sebi, a vi niste hteli da budete grubi prema meni. Hvala vam. 😀 Ima i još nekih koje više ne mogu da čitam i ako su kvalitetni pisci.  Ne zato što ti ljudi loše pišu, ili pišu nešto što me ne zanima, već zato što znam šta da očekujem od njih i više me retko šta oduševi. Dugo čitam blogove, pa se pitam da li uopšte ima svrhe čitati jedno te isto, upakovano malo drugačije.

Hiperaktivna sam danas, pa bih nešto novo da izmislim, a ne znam da li umem. Jedan od mojih današnjih twitt-ova glasi: „hoću nešto…znam šta…ali ne umem da tražim pomoć koja mi treba, jer ne umem da objasnim drugima šta to hoću :))) “ Treba mi pomoć, ali čak i ne umem da je tražim, opišem, ne umem da postavim pravo pitanje majstorima koji mi mogu pomoći, a znam da bi mi pomogli. Samo želim da unesem neke novine u ovaj naš svet koji mi postaje jako dosadan. Sama ću naći rešenje za taj problem.

Nego, nekako tek sada mogu da kažem, da stvarno razumem prepucavanja između Blogowskog i Eniaca od prošle godine.  Sada bih se ja tako rado nakačila nekom na grbaču, ali da se ne ljuti, ne svađa, ne pljuje, ne psuje, nego da uzvrati bez zle namere, onako „muški“. Nemam nikoga toliko bliskog da bih tako nešto uradila. Moj blog je postao jako dosadan, a to mi baš smeta. Kao da samo ja imam muža, decu, porodicu. Kao da samo ja imam neodoljivu želju da skačem iz jebanog aviona, kao da samo ja hoću da odem odavde, kao da samo ja….jebem li ga…ja pa ja. 😀

„Trla baba lan, da joj prođe dan.“ Volimo tu pesmu i često je pevamo u kući sa decom, a ona baš opisuje ono što ja uglavnom radim na ovom blogu. Nerviram sama sebe,…breee.  Volela bih da imam neku moć da dignem neku, nazovi, revoluciju. Ne zbog posete, reklame, ne zbog jebem li ga koje kakvih gluposti, već čisto onako…dešavanja radi. Ma neka bilo ko digne tu blogovsku revoluciju, rado ću da se priključim.

Ako vam do sada nije dosadilo da se slažemo jedni sa drugima, da hvalimo jedni druge, da čestitamo, da ogovaramo povremeno, budite sigurni da će vam dosaditi.

Nije ovo ono što sam htela, ali iskoristiću moć ovog medija, pa ću da vas izazovem.  Nećemo da se udaramo nisko, ipak smo mi prijatelji, ali hajde malo da se pljujemo. Spremna sam, ako ste i vi hajde da počnemo. Šta vas najviše nervira kod mene ili kod nekih drugih blogera? Rado ću vam reći kada i kako vi mene nervirate ili kada ste to već uradili. Ko će prvi da počne? :mrgreen:

Posted on 26/04/2010, in Boje su u nama, ISTORIJA JEDNOG ŽIVOTA, SVAŠTA NEŠTO, Štrajk protiv same sebe and tagged , , , , . Bookmark the permalink. 75 коментара.

  1. Čaro, sestro slatka, samo raspali. 🙂 Teško da ću moći adekvatno da odgovorim, ti si meni baš gotiva lik i ne verujem da mogu da iskopam neku „ad hominem“ kritiku, ali nema veze. 🙂 Ako ti treba verbalni „punchin’ bag“, tu sam. 😉

    Свиђа ми се

  2. Evo ja ću da počnem 😆

    nego ne znam šta da ti kažem kad si me iznervirala ja ti napisah komentar pa to raspravismo, bar mislim da jesmo.

    Usput, kako og da si htela da se zezaš, u pravu si, već sam pisala o tome i znaš na šta mislim, mrzi me da ponovo objašnjavam, meni si pokrenula oivm postom neku sasvim drugu priču, no malo sam blogoporasla pa neću da trčim pred rudu, sačekaću malo da čujem i druge.

    U slučaju da se niko ne ponudi evo nudim se ja sa svojom grbačom, bolje ti nego oni koji su me već zajahali a nit’ su pitali niti su ponudjeni :mrgreen:

    Preumorna Mahlat, ću se navratim kad razbistrim mozak i kupim dve nove noge

    Ono prepucavanje ja razumeh još kad se dešavalo, posmatala iz prikrajka i nisam imala šta da kažem ali meni je to bilo sve vrh.

    Iz mnogo razloga.

    Свиђа ми се

  3. Preduhitri me ova Džejn 😛

    Свиђа ми се

  4. U’vatila te monotonija…
    Sta ces da promenis?
    Mislim da online zajednicu ne moze da se laze, pa se ovakva priznanja dodatno cene. Tvoj blog, o tebi i tvojim interesovanjima i desavanjima, pa kakva su ona, takvi i postovi… Tesko da moze uvek da bude zabavno. Ako ti treba neko za konstruktivno pljuvanje, prijavio sam se 🙂

    Свиђа ми се

  5. Mahlat, šta da ti kažem, konflikt je moje prirodno stanje uma. 🙂 Blago meni, ha? 🙂

    Свиђа ми се

  6. 🙂

    Hej, ma ti si sjajna 😆

    Upravo sam i sam razmišljao o tome kako postajem dosadan, isti..pa sam malo počeo da pljujem po Evroviziji, pederima, onom Stankoviću, Bregoviću, pa onda i po ružnim ljudima (istina, malo suptilnije, hehe ;))…ali, džabe sve 😦 ništa novo..

    Evo, rukaj po meni slobodno, ako budeš interesantna, konačno :p 😆 ću ti uzvratim, pa da vidimo na šta će da ispa`ne..;)

    Naravno, bez vrijedjanja, i na kraju dana- vopi 😉

    Свиђа ми се

  7. Ako mozes da ukljucis opciju obavestavanja o novim komentarima putem maila, super.

    Свиђа ми се

  8. Ni ja ne znam danima sta da pisem, sve isti klinac i ne citaju mi se mnogi blogovi…i sve isto rekoh kao i ti.
    E, a da ti sapnem, ova Mahlat, kada ne bi pogresila neko slovo dok kucka komentare, ne bi imao ko da me nasmeje 😆

    Свиђа ми се

  9. #SasaKostic, neće, ona je nevidjen baksuz :mrgreen:

    #Čarobna, sam te iznervirala 😆

    Свиђа ми се

  10. Sestro napljuj malo i na ovu stranu. slobodno- znaš da sam navik’o.

    I ti si htela da napustiš blog- đubre jedno puuu

    Свиђа ми се

  11. Meni se ne prepucava, zato što to radim svaki dan sa ćerkom 😉

    A ne volim ni da tračujem, ni da se svadjam sa tobom a ni sa blogerima. Nerviraju me ta prepucavanja.

    Ja volim da čitam tudje blogove, premda mi se ne ostavljaju baš uvek komentari. Po nekada me iznerviraju neke teme, mada me iznervira i svoja. Volim da pišem o svemu i svačemu, videla si, ne? Sve ono što je životno, svakodnevno!

    Izvini, ja nisam ta, mislim za ono! 😉

    Свиђа ми се

  12. #Zelena, karakondžulo jedna nad karakondžulama, šta ti gledaš kako ja kucam , vodi ti računa kako ti kuckaš, sram te bilo da te bilo po sto puta i unazad, šta tebe briga kako je pišem, gledaj svoja posla!

    Ne umem ni da se svadjam 😆

    Al’ trudim se, radi boljih medjublogovskih odnosa 😛

    Свиђа ми се

  13. Eheeeej….dok ja skuvala supu ono puno zainteresovanih…odoh da ručam…pa ćemo da se teramo. 😀

    Свиђа ми се

  14. Nemam kada ni da pročitam ovu pljuvačinu po sebi 😀 gladna sam bre…ko vas jebe čekajte da ručam. 😆

    Свиђа ми се

  15. Jebote Čaro, gde su ti maniri? Mis’im ono… 😀

    Свиђа ми се

  16. E sad ‘vako… e baš jebi ga…čitam ove vaše komentare i prođe me volja, sve glavne alapače se prve javile, sa sve ovim muškima koji bi se u ovom slučaju zvali alapačari, a ja nemam ništa protiv i jednog od vas. Sad ću da smislim, ovako sita, a dok se ovde zakuva možda me i ovo pivo posle ručka zveki u glavu, pa i lanem nešto konkretno. 😀

    Džejn hm…kako da je opanjkavam kada ponekad ono što ona piše meni se učini kao da sam ja žvrljala. Naročito kada se dohvatimo politike. Istina je da ne smem da kažem šta smo ručali, ali ako može da gleda šta mama Dou sprema za ručak drugim Dou članovima onda i ja smem da kažem da smo ručali pohovanu piletinu. :mrgreen:

    Свиђа ми се

  17. A Mahlat kad se već nudi da joj „skočim“ na leđa, sad ću da joj kažem. Ti si bre ženo, žena za sve…eto opet hvalim. Neću da izmišljam i lažem. Kod tebe kada dođem i počnem da čitam, nekako znam šta ćeš da kažeš. Verovatno sam te „mnogo čitala“, da mi se ne sviđa ja ne bih, nisam kriva što se u mnogo čemu slažem sa tobom, a to da si baksuz to svi već znamo. :mrgreen:

    Свиђа ми се

  18. Saša mangupe, šta ti hoćeš? Šta koji krasni zakeraš tu? Sad ću da ti uključim opciju, pa ćeš da budeš i obavešten. 😀

    Свиђа ми се

  19. Ova Džejn je rođeni hejter. 😀

    Свиђа ми се

  20. Milko tvoje ideje i tvoj blog su ono što sve ovo što radimo čini malo drugačijim. Jebote lebac, pa ko se ikad setio da pita „Šta bi ti radio da si Hitler?“ 😀 Istina je da tebi nekad nije dobro, ali ja to podržavam, poštujem i cenim. :mrgreen: Biće zanimljivo kad se ponapijamo od tog banjalučkog piva. 😀

    Свиђа ми се

  21. Zelena sve si bre u pravu. Ova Mahlat retko kada šta napiše, a da ne proguta nešto. :mrgreen:

    ..a ti se baci na taj seks više…čekam nestrpljivo. 😉 Mislim tekstove, o tome…je l’ 😀

    Dosadna si bre načisto. 😀

    Свиђа ми се

  22. Borsky šta tebi više da kažem, a da ti već nisam rekla? Moraš da priznaš da nisam psovala. 🙄 Ti i ja ćemo tek na dvoboj da izađemo, ali u nekoj prijatnijoj atmoferi od ove blogovske. :mrgreen:

    Свиђа ми се

  23. Dudo to da ti nisi za ovo, pričaj nekom drugom. Tebe samo malo treba potkačiti, nemoj ovde da nas lažeš, svađalice jedna neviđena. :mrgreen: Prestani da se foliraš, nego pusti jezičinu. 😀

    Свиђа ми се

  24. Sad još neko da mi kaže gde da namestim da se primaju obevaštenja o novim komentarima, da ne moram da tražim. Što moram sve da tražim?

    Свиђа ми се

  25. Čaro, kada meni neko kaže da sam rođeni hejter, meni dođe da ga izljubim. 🙂 Sa sve smajlićem! 😀

    Свиђа ми се

  26. Džejn, valjda ćemo nekad i da se izljubimo. 😀

    Свиђа ми се

  27. Joooj…ti si meni super..:-)) znam da je dosadan odgovor ali do besvesti iskren..

    Свиђа ми се

  28. Čaro, ‘beš kisindžera, idemo da skačemo padobranom! 🙂 Mis’im, hoću ja, ne plašim se, nije mi frka, samo treba neko da me gurne. 🙂

    Свиђа ми се

  29. Necu da se pljujemo, samo da se zapljunem ! 😛 😀

    Свиђа ми се

  30. Sale drugi put, sad baš ne mogu da tražim i instaliram. 😉

    Свиђа ми се

  31. Sanja hvala ti, da je dosadno jeste, a šta ćemo nismo baš sve mi krivi. 😀

    Свиђа ми се

  32. Džejn nešto se sve nadam, za par vas, da ćete nekada skočiti, pa makar morala i da vas gurnem. 😀 a onda ćemo da se išutiramo u guzicu i izljubimo ko veliki. 😀

    Свиђа ми се

  33. Deda, Deda baš si krme. 😀 Pu ti. 😀

    Свиђа ми се

  34. Tvoj blog je super kakvih sve blogova ima. U principu ne volim da vređam druge jer u suštini nisam takav čovek a ta konstatacija da su blogovi postali dosadni je delimično tačna jer još ima kreativnih ljudi koji su tek krenuli sa blogom i koji ima šta da kažu. Tvoj blog samatram jednim od atipičnih i zbog toga ga redovno čitam. Smučili su mi se blogovi tipa “ e danas sam uradio(la) to i to i piskaranja samo da bi se nešto napisalo“ to i ne smatram blogovanjem… Što je najžalosnije takvi blogovi imaju najveću posećenost. Neću da dužim jer mogu čitav post da napišem na tu temu a da ima glupih i nebuloznih blogova ima ih koliko hoćeš.

    Свиђа ми се

  35. electrasdreams

    Ako si za partiju pocupavanja, tu sam. Ali odistinski. A da me ponekad iznerviras do besvesti, istina je. Umes da zviznes k’o traktor iz ledine!
    ‘Oces jos?

    Свиђа ми се

  36. Sta se slihtas mahlaticki, ona je zena za sve, jes` kur moj, nume da nabode a da ne pogresi ili proguta kako ti rece dizvines 😛
    Cek bre smisljam vlazno da pisem, o sunac ti meni `bem ja i pisanju o sexu 🙄
    A jesi dosadna, majke mi, samo ti radjas decu, samo se ti kreses, skaces iz aviJona… 😆

    Свиђа ми се

  37. E ‘bem vam sunac po gomili, samo još da se zagrlimo i pijani da pevamo! 😆
    Evo, ja ću: Ti si Ivana…jedan bre multipraktik, to šta ti stizaš ja ne mogu da sam triput ovolika a velika sam. :mrgreen: Nekad se istrčiš k’o tele pred rudu, al’ valjda ti taki karakter, men’ ne smeta naročito, osim što bih ti zviznula šamar da si mi bliže. 😀
    Zelena je jedan smor nevidjeni i uz to je i Živka živčana, a Mahlat samo nešto gundja (k’o i ja), tako da ne vredi da ih pljujem, a elektra, da ti kažem u poverenju, nemoj s njom da se kačiš, ona ako te pljune ima se udaviš. 😛
    A Džejn jes’ hejterka, al’ to mi k’o moje rodjeno, pa jbg, svakom svoje dupe dunja.
    A mene slobodno opleti, možda izbije neka konstruktivna rasprava iz toga.
    U svakom slučaju, (sad sam ozbiljna) ne slažemo se uvek svi sa svime što se napiše, ali, tačno je i to da izbegavamo povremeno da komentarišemo nešto sa čim nismo saglasni, što nije dobro ni po nas ni po blogovanje. Sve nam se svede na „ja tebe vojvodo, ti mene serdare“…i meni je postalo dosadno. I nemam inspiraciju. Blokirala sam nešto. A da više raspravljamo, više bi i pisali.

    Свиђа ми се

  38. A da više raspravljamo, više bi i pisali.

    Amin!

    Свиђа ми се

  39. OBAVEZNO….:
    1. Mesec dana otkaci twitter, facebook i ostale drustvene mreze iz svog zivota;
    2. Nemoj da pises na blogu mesec dana;
    3. Vidimo se za mesec dana 🙂

    Свиђа ми се

  40. Uf bolje ti je ne kači se sa mnom 🙂 🙂

    Свиђа ми се

  41. ne zbog crnog pojasa, nego ‘nako 😉

    Свиђа ми се

  42. ..ovaj Dezareo nije pod libelu… de bre brate mesec dana…pa lakse robiju da izdrzim nego da se otkacim na mesec dana.. bezi bre, sic… 😛

    Свиђа ми се

  43. Exxx ne moramo da se vređamo, samo malo pu po ovome, pu po onome. 😀

    Свиђа ми се

  44. Elektra e jebi ga baš, ti mene me ne nerviraš nilek. 😀 Umem da lupim jedva živa ostanem, što jes jes. Eto zaboravila sam i da se svađam sa narodom. 🙄

    Свиђа ми се

  45. To ti pričam Zelena… 😀 Malo, malo, pa deca ovo, deca ono, o čemu li bih pisala da decu nisam rađala?

    A što se tiče Mahlat, razume se u sve i svašta, moraš da priznaš, mora da počnemo da se raspravljamo sa njom. 😀

    Свиђа ми се

  46. Šaputava moraćemo pod hitno da se ponapijamo, pa ćemo posle imati o čemu da pišemo. Ko je pao pod sto, ko je povraćao, ko je promašio kuću… da raspravljamo, ogovaramo i raspredamo, možda se neko i posvađa. 😆

    Свиђа ми се

  47. Dezareo što kaže Deda nisi baš u vinkli 😆 Mnogo je mesec dana, naćiću već nekog da nerviram makar. 😀 Samo još da smislim koga ću da potkačim?

    Свиђа ми се

  48. Dolly ipak ću da te zaobiđem, zajebi ti zajebanciju sa crnim pojasom. 😀

    Свиђа ми се

  49. hehe, pljuvanje nije nista, bolje slajmarica 😀
    e dosadno bas, ja bih se pljuvao al ne mogu da ti nadjem zamerku nikak’u, a i kasnicu sa kontra pljuvanjem, pa ces pomisliti da sam se povuk’o.

    ajde ostani nam samo takva i bices uvek 😎

    Свиђа ми се

  50. Mene bolE uvo 🙂
    i niko me živ ne nervira.
    A bolE me uvo i ako ja nekog nerviram.
    U stvari…nervira me ponekad „šablonski sistem“ pa ga se zato i ne pridržavam.

    Свиђа ми се

  51. Pa, hajde, potkači me….. Imaš sreće što sam dobre volje, inače….

    …a dobre sam volje zato što sam danas bila sa Zmajčekom, utatata, utatata, bio u Novom Sadu, popili smo kaficu, dobila sam vino (ovo sve ide kao pesmica), a tiiiii nisssiiiiiii…. 😉

    Свиђа ми се

  52. electrasdreams

    Zajebite pljuvacinu, ‘ajd’ se okupimo na pijacinu! Vazi?

    Свиђа ми се

  53. Elektra napokon dobar predlog. Šta nam vredi da se pljujemo, kad nam to nikako ne ide…a da pijemo i pevamo i možemo i umemo. 😀

    Свиђа ми се

  54. Gago nema šanse da neko pomene piKtije, a da se tebe ne setim. 😀

    Свиђа ми се

  55. U Deda ti mene pod libelu, nemoj ja tebe pod lopatu…:) pljujmo se i dalje…..he he

    Свиђа ми се

  56. Bih ja Dudo, samo što nUmem. 😀 Baš lepo što ste se družili Zmaj i ti. 😀

    Свиђа ми се

  57. Ivane, a ti bi mogao već jednom da se rešiš, hoćeš piškiš nećeš piškiš. 😀

    Свиђа ми се

  58. Toooo Dezareo…samo udri. 😀

    Свиђа ми се

  59. Nemam vise snage da pljujem i zato sam i prestao pisati .

    Свиђа ми се

  60. Ja sam ti ko onaj lala iz vica što kaže „ta nemojte mene slati u rat, ja ću se oma pomiriti“
    Tako da nemaš od mene neke koristi ni u prepucavanju. A blogeri, to ti je sve sam ološ, samo nemoj da im kažeš 😛

    Свиђа ми се

  61. Bravo Charolijo. Čestitam. Odličan si post napisala. Samo tako. Ti si the best! Divna si, volimo te! :mrgreen: 😛
    Moram ovako, nem’žem da te pljunem, daleko si mi!

    Свиђа ми се

  62. E da…i jebiga, opet ću morati da se složim sa tobom, malo sam se bacila u znak čudjenja, pitanja – čemu li pišem? Nije valjda da me ljudi čitaju zato što ja njih pročitam? Jer ako jeste, ondak odoh da se besim na prvu banderu! (al’ prvo ću da proverim jel’ ima neko u blizini ko će me na vreme spasiti…) 🙂

    Свиђа ми се

  63. Zmajče nadam se da ćeš ponovo dobiti inspiraciju. Nemoj da odustaješ. 😉

    Свиђа ми се

  64. Ma Breskvice umeš i ti da ga šukneš. 😀

    Свиђа ми се

  65. Kokičice, ma pljuni slobodno, nema veze što sam ti daleko. 😀 Ne znam šta da radimo po pitanju pisanja i ideja za pisanje, nekako mi se sve čini, da je sve napisano. 😦

    Свиђа ми се

  66. Neću se izvinjavam zbog kašnjenja, jer dođoh na pljuvanje, bez pljuvačinu. I o’kleN ti ideja za pravila, ‘o’š li da se Opljuvavaš ili ne? To mu dodje posle svih onih ja, ja, ja… opet ja!
    I kako se pljuje po čaroliji?? Menjaj ime za ovu rabotu, do tad ću samo da štrcnem PU ZA MENE!! 🙂
    Za kvalitetnije pljuvanje te ne poznajem. Nemam ni muža, ni decu, nit’ mi se skače iz aviJona, ali računam na svoju glupost za povremeni pljuc. 🙂
    Inače, namerno kasnim, da sam te pljucnula pre dva dana razbolela bi se.
    I konstatacija za sve – baš ste neka netelevizijska čeljad. 😀

    Свиђа ми се

  67. Jbg, činjenica jes da je sve već napisano ali uvek može ponovo i iz drugačijeg ugla 😉

    Свиђа ми се

  68. Ja vas samo povremeno sve posetim i ostavim poneki komentar.Da pisem k’o vi svi, ne znam. Nego ja lepo citam, ismejem se malo, nekada i zaplacem, cesto iznerviram.
    Ma samo se vi pljujte. Sto se vise pljujete ja cu imati vise da citam.e jebem ti zivot,sada bih stavila ovaj smajlic, da ne strcim, al’ ne znam da ubodem gde treba. Ona Mahlat pametna zena, pa ih turila ispod.

    Свиђа ми се

  69. Sunjalice rok za pljuvanje ne postoji, tako da kad god ti dođe da „opališ“ po nekom ti izvoli. 😀

    Ima dana, upoznaćemo se, pa će’ se pljujemo. :mrgreen:

    Свиђа ми се

  70. Kokice vala baš. To sam primetila, pa sam zato i raspoložena za koji pljuc. Samo imam problem što ne umem. 😀

    Свиђа ми се

  71. Sandra koliko iz odmah da otvoriš blog, pa da se i mi tebi malo smejemo. 😀

    Свиђа ми се

  72. Jel tako? Sad ćeš da mi platiš!

    Свиђа ми се

  73. Dogovoreno. 🙂

    Свиђа ми се

  74. Opa Breskvica preti. Samo opleti draga 😀

    Свиђа ми се

Постави коментар

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.